Reklámtábla készítés
2011 A cégcsoport újabb taggal bővül: a hazai reklámgyártás egyik meghatározó cégétől távozó szakemberekkel közösen megalapításra kerül a Polisign Systems Kft, amely prémium kategóriájú ügyfélkezelést zászlajára tűzve, full service szolgáltatással áll rendelkezésére minden hazai és külföldi partnerének.
   
2010 Szoros gazdálkodással, átszervezésekkel kisebb fejlesztésekkel válaszolunk a gazdasági válság kihívásáraira.
Továbbra is folyamatosan jelen van cégünk a köztartozásmentes adózók nyilvántartásában.
   
2009 Hosszú előkészületek után végre megújul honlapunk, amely reményeink és szándékunk szerint hasznos és informatív segítőjévé válik minden partnerünknek, érdeklődő látogatónknak, megrendelőinknek. Elkészült és elérhetővé vált honlapunk angol és német nyelven is a www.polisign.eu címen.
Az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával megvalósult a KMOP-1.2.1-09/A-2009-0312 projekt, amelynek keretében beszerzésre került egy 8014 Speedy-500 C75 lézervágó-gravírozó berendezés.
   
2008 Birtokba vehetjük az új telephelyet, amely minden tekintetben korszerű, kényelmes elhelyezést biztosít a menedzsmentnek, a befejező szerelési tevékenységnek, dekor műhelynek, valamint raktár területével, bemutatótermével kiszolgálja kereskedelmi cégünk igényeit.
   
2007 Egy éves átgondolt tervezési és engedélyeztetési eljárást követően megkezdődik az új cégközpont, raktár építése.
   
2006 A komplett kivitelezések menedzselése több magasan képzett kollégát igényel, akiknek elhelyezésére, és az ügyfelek megfelelő színvonalú fogadására szűkösnek bizonyul az Ikarus Ipari Parkban bérelt budapesti telephely. A több évig tartó intenzív keresés eredményeként megvásárolunk a 16. kerületben egy új fejlesztésű, összközműves ipari területet.
   
2005 Táblás lemezolló beszerzésével a gyorsabb, pontosabb gyártás mellett a hozott anyag megmunkálására is nagyobb lehetőség nyílik.
   
2004 3000 mm-es CNC élhajltó géppel bővül gyártói kapacitásunk, amelynek eredményeként újabb alvállalkozói teljesítmények kerülnek kiváltásra, saját gyártásba.
   
2003 Növekedik a reklámipari alapanyagokkal való kereskedelmi tevékenység volumene. A gyártói és tisztán kereskedelmi tevékenység szétválasztására új céget alapítanak a tulajdonosok. Az asztalos üzem fejlesztései révén összetettebb munkák vállalása válik lehetővé.
   
2002 Aszód központjában egy több mint 11ezer nm-es volt szövetkezeti ingatlant vásárolunk, ahol megfelelő nagyságú lakatos műhely kialakítása válik lehetővé, továbbá felszerelt asztalos és sajtoló műhelyekre teszünk szert ily módon.

Mind az épületek, mint a gépek folyamatos felújítást, fejlesztést igényelnek, de cserébe elegendő tér áll rendelkezésre a műhelyekben. Új szociális blokk és raktár részek kerülnek kialakításra.
   
2000 Telephelyet bérlünk az Ikarus Ipari Parkban, új gépeket vásárolunk és kialakítjuk saját gyártói hátterünk alapjait.

Folyamatosan bővül a cég létszáma, megrendelés állománya. Partnereink igénye, és folyamatos raktárkészletünk létre hívja a reklámipari alapanyagok kereskedelmét.
   
1995 A saját fejlesztések háttérbe szorításával különböző nagy projektek menedzselésére helyeződik át a hangsúly.
   
1993 A több éve - egyéni vállalkozói keretek között végzett - reklámszerelői tevékenység, és a gazdasági környezet kellő indíttatást adott a cégalapításhoz.

Folyamatos invesztálások, felszerelések – gépjárművekbe, eszközökbe, munkaerőbe – jellemezték az első éveket.

A szerelés mellett egyre nagyobb megrendelői igény merül fel a komplett kivitelezésre, melyben egyre nagyobb tapasztalatokat szerzünk, kialakul egy alvállalkozói-beszállítói kör.
  A Triline elemes táblarendszer a
Hi-Tech termékcsaláddal bővült
  Clear-Path Signage System kínálatával bővült a PS Design Kft termékpalettája
  Hazánkban is könnyen beszerezhetővé váltak az AURA termékek
   
Reklámipari alapanyagok forgalmazása
Hyundai Dabas
Reklámdekorációs magazin
KÉZI AUTÓMOSÁS – ÁPOLÁS
  Már bankkártyával is fizethet!
VISA - MasterCard
 
 
e-mail küldése ÚTVONALTERVEZÉS ÚTVONALTERVEZÉS