25 éves a cégcsoport zászlós hajója (2018)

 

Születésnap

A POLISIGN 2018-ban ünnepelte fennállásának 25. évfordulóját. Ebből az alkalomból a cégcsoport további cégeivel (az idén 15 éves PS DESIGNNAL, és a 24 éves POLITREFF - Hyundai Dabassal) közösen egy Duna parti összejövetellel, kvíz játékkal, sárkányhajózással, és Vác nevezetességeinek kisvasutas megtekintésével ünnepeltünk.

Sárkányhajózás a Dunán Vácnál

Sárkányhajózás másik egység

Az időjárás előrejelzésnek megfelelően jelentősen lehűlt az idő a nagy napra. Sőt erős szél is kerekedett. De ez sem rettentette vissza cégcsoportunk dolgozóit, így is vízre szálltunk. Szerencsére a Duna kellemes 24 fok meleg volt, ami kifejezetten jó volt, hiszen többen is bőrig áztunk a sajátosan egyedi  lapátkezelési technikának köszönhetően.
Váctól fölfelé eveztünk sárkányhajóval mintegy hat kilométert. Jó tempóval, jó hangulatban tettük meg az utat. Bár némileg demoralizáló volt látnunk, hogy az erős szélben szinte semmit sem haladunk árral szemben. De profi kormányosaink bíztatására túllendültünk a kritikus szakaszon.

Születésnapi ebéd
kisvasutas városnézés

A vizi program után kifejezetten jól esett a bőséges meleg ebéd. Ebéd után Vác nevezetességeivel ismerkedtünk meg kisvonatozás keretében.

 

A születésnapi csapatépítő programnak nagy sikere volt. Jól éreztük magunkat. Többen jelezték, soha nem gondolták volna, hogy kipróbálják a sárkányhajózást. Sőt, hogy egyáltalán vízre szállnak, kifejezett víziszonyuk ellenére. Köszönjük mindenkinek a részvételt és kívánunk cégeinknek és dolgozóinknak további jó éveket szárazföldön, vízen, az üzleti és magánéletben egyaránt.