Hazánkban is könnyen beszerezhetővé váltak az AURA termékek

AURA - Hosszú élettartamú, környezetbarát fényforrás.

Újdonság, hogy immár hazánkban is könnyen beszerezhetővé váltak az AURA termékek.

Hazánkban is könnyen beszerezhetővé váltak az AURA termékek. Polisign Kft.

Az AURA vállalat 1980 óta kínálja a Long Life világítástechnikai megoldásokat. A hagyományos termékekkel összehasonlítva a minimum háromszor hosszabb élettartam jelentős pénzügyi megtakarítást eredményez.

A megfelelő elektronikus trafóval működtetett fénycsövek használatával legalább 2-3 fénycső csere elkerülhető.

Ez különösen előnyös azokon a területeken, ahol körülményes vagy nagy idő és anyagi ráfordítást jelent a karbantartás pl. termelés kiesés, állványzat építése vagy emelőkosaras autó használata miatt.

Speciális felhasználási területekre is készültek fejlesztések. Így például hideg környezetre, nagy szennyezettségű, illetve robbanásveszélyes területekre, élelmiszeripari-vegyipari üzemi környezetre.

Egyes termékeket kifejezetten reklámtáblák, displayek megvilágításához ajánlja a gyártó.

Az AURA energiatakarékos fényforrások használatával energiafelhasználását 40-80 százalékkal csökkentheti. A hosszú élettartam mintegy 10 éven keresztül karbantartást nem igénylő üzemeltetést biztosít.

A hosszú élettartamnak köszönhetően a nyersanyag felhasználás, a szállítási- és újrahasznosítási költségek 2/3-ra csökkentek a gyártás során.

Az AURA vállalat a ClimateCare környezetvédelmi szervezet projektje révén csökkentette a CO2 kibocsátását, s tette termékeit környezetbaráttá, hozzájárulva a fenntartható környezethez.

Az ECO termékek alkalmazásával a felhasználók közvetlen anyagi előnyhöz juthatnak, és hozzájárulnak a CO2 kibocsátás mérsékléséhez, környezetünk védelméhez.

A hosszú élettartamú világítási megoldások használatának közvetlen előnye, hogy tartós megoldást nyújt, pénzt takarítható meg és környezetbarát. Minimális hibaaránnyal megbízhatóan működik. Gyártói garancia az élettartamra, fényáram csökkenésre.

Az AURA vállalat a Long Life termékcsalád valamennyi tagját saját telephelyén illetve viszonteladóin keresztül értékesíti az egész világon.

Magyarországi viszonteladói partnere a PS Design Kft.